2271027935 6948872949 Αγίου Γεωργίου 31, Χίος dimviky@hotmail.com


Καλώς ήρθατε στη σελίδα μας!


Το εκτελωνιστικό γραφείο μας “ΔΗΜΗΤΟΥΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ” στην Χίο, παρέχει υπηρεσίες εκτελωνισμού όλων των ειδών υψηλού επιπέδου με επαγγελματισμό και αξιοπιστία.
 

Με συνέπεια και αμεσότητα προς τους συνεργάτες μας μπορούμε να φέρουμε εις πέρας όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται σύμφωνα με την δασμολογική και τελωνειακή νομοθεσία. Αναλαμβάνουμε γρήγορο εκτελωνισμό των εμπορευμάτων σας, καθώς και πάσης φύσεως τελωνειακές διατυπώσεις. Παρέχουμε υπεύθυνη και έγκυρη πληροφόρηση σε θέματα δασμολογικών πληροφοριών, τελωνειακών, και εμπορικών διαδικασιών.

Άμεση διαδικασία τιμολόγησης αποστολή των τιμολογίων και σχετικών παραστατικών, προκειμένου να κοστολογήσετε και να κλείσετε τις εισαγωγές σας.

Η πείρα μας και το άριστα καταρτισμένο και εγκεκριμένο από το Υπουργείο Οικονομικών προσωπικό μας, εγγυάται την εύρυθμη και απρόσκοπτη διασυνοριακή κίνηση του εμπορεύματός σας.

Η πολύχρονη εμπειρία μας, η άριστη γνώση των Τελωνειακών διαδικασιών και της σύγχρονης τεχνολογίας μας επιτρέπουν να χειριστούμε με τον καλύτερο τρόπο την εισαγωγική και εξαγωγική δραστηριότητα των πελατών μας.


Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας όλο το 24ωρο!

Εισαγωγές  & Εξαγωγές

Εισαγωγές & Εξαγωγές

Η εμπειρία & οι γνώσεις που έχουμε αποκτήσει στον χώρο θα βοηθήσουν την επιχείρησή σας με τις διαδικασίες που απαιτούνται για εισαγωγές-εξαγωγές προϊόντων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εκτελωνισμοί Αυτοκινήτων

Εκτελωνισμοί Αυτοκινήτων

Αναλαμβάνουμε εκτελωνισμούς αυτοκινήτων, φορτηγών, μοτοσυκλετών και κάθε είδους εμπορευμάτων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κοινοτική Διαμετακόμιση
Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Με τη γνώση των ειδικών, οι λύσεις είναι εύκολες!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ